Vacature Support Medewerker Online

Let op: deze vacature is inmiddels vervuld. Je kunt niet meer solliciteren!

Ben jij servicegericht en vind je het leuk om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen voor je collega’s en onze klanten m.b.t. onze websites en online applicaties? Ben je hiervoor graag het eerste aanspreekpunt en heb je de nodige kennis van WordPress? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou.

Support Medewerker Online (o.a. WordPress)

(36 uur/week, m/v)

Wat ga je doen?

Je gaat in onze vestiging Doetinchem werken als onderdeel van het OBDT (Online Business Development Team) dat binnen Eisma Media Groep verantwoordelijk is voor de (door)ontwikkeling, onderhoud en support van ca. 50 (WordPress)websites, apps en interne web-applicaties.

Je helpt je eigen collega’s van redactie-, marketing- en verkoopafdelingen in zowel Leeuwarden als Doetinchem met vraagstukken over onze websites, online applicaties en (deels zelf ontwikkelde) interne systemen. Vaak gaat het daarbij om het oplossen van kleine bugs of verzoeken voor kleine technische aanpassingen aan de site.

Daarnaast help je externe klanten (abonnees) van Eisma met vragen over hun account, inloggen of het bekijken van afgeschermde content op onze websites.

Je beheert een ticketsysteem en zorgt er voor dat klanten zo snel en goed mogelijk worden geholpen. Je houdt de vinger aan de pols en houdt klanten op pro-actieve wijze op de hoogte van de voortgang. Waar mogelijk los je problemen zelf op of voer je (technische) wijzigingen door aan onze sites. Daar waar je er niet uitkomt, speel je tickets door naar een collega.

Wat ga je niet doen?

Je gaat geen ICT-support doen. Vragen en problemen rondom PC’s, computersoftware, bedrijfsnetwerken en servers speel je door naar een extern bedrijf die deze werkzaamheden voor Eisma verricht.

Wat ben jij voor iemand?

Je bent klantvriendelijk, servicegericht, sociaal vaardig en vindt het leuk om collega’s en externe klanten te woord te staan en op een professionele manier te helpen.

Je vindt het een uitdaging om snel je weg te vinden in voor jou nog onbekende systemen. Daarnaast ben je technisch onderlegt op het online vlak en heb je de nodige ervaring met online applicaties en content management systemen.

Je bent ook iemand die graag kennis overdraagt en het geduld heeft om zaken uit te leggen. En je vindt het leuk om korte handleidingen te maken en te publiceren op Intranet, zodat je de zelfredzaamheid van collega’s vergroot.

Al onze websites zijn gebaseerd op WordPress. Kennis hiervan en het gebruik van plugins, GravityForms en WooCommerce is een belangrijke pré. Dat geldt ook voor basiskennis op het gebied van HTML en Google Analytics.

Wij bieden:

  • Een functie tegen een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Cao voor het Uitgeverijbedrijf.
  • Aanstelling is voor 12 maanden.
  • Een bijzonder prettige werksfeer.

Eisma Media Groep

De Eisma Media Groep is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten.

Solliciteren?

Let op: deze vacature is inmiddels vervuld. Je kunt niet meer solliciteren.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *