Wij zijn op zoek naar een stagiaire bij Eisma Industriemedia bv te Doetinchem

Eisma Industriemedia bv, een onderdeel van de Eisma Media Groep, is uitgever van bekende en ijzersterke vakinformatie voor de industrie. Voor de diverse redacties (o.a. Warehouse Totaal, Aandrijftechniek, Metaal Magazine, PompNL, Recycling International) zijn wij voor de vestiging in Doetinchem op zoek naar een stagiaire (m/v), fulltime/parttime in overleg.

 Volg jij een journalistieke of communicatie opleiding en wil je meer weten over de ins en outs op een redactie? Reageer dan snel op deze leuke stageplaats!

Wat ga je doen?
Je vormt een brug tussen het informatie aanbod en de betreffende hoofdredacteur/redacteur.
Je maakt een selectie uit het aanbod van onderwerpen, selecteert persberichten, herschrijft redactionele stukken en zoekt naar geschikte links naar pagina’s die meer informatie geven over het onderwerp van de tekst.
Je zorgt ervoor dat de nieuwe pagina’s worden gepubliceerd op het web en dat er wekelijks één of meerdere nieuwsbrieven naar de doelgroep worden verstuurd. Ook moeten de teksten SEO proof zijn en de website moet goed worden gevonden door de zoekmachines. In een klein team geef je vorm en inhoud aan journalistieke vakinformatie die op originele, authentieke, creatieve en multimediale wijze aan de doelgroep wordt gepresenteerd. Je moet daarom niet alleen goed kunnen denken in tekst en beeld, maar vormt ook de ogen en oren voor de doelgroep. Onze merken liggen dicht bij de dagelijkse praktijk.

Je wordt tijdens je stageperiode deskundig begeleid door een senior hoofdredacteur. Standplaats is Doetinchem.

Heeft bovenstaande je getriggerd? Mail dan naar onze HR Functionaris Astrid van Amerongen, a.vanamerongen@eisma.nl of bel haar: 06- 20 40 85 47.
Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *