E-learning via de Voetbaltrainer Academie

In samenwerking met Coaches Betaald Voetbal en Topsport Company is Eisma gestart met e-learning voor voetbaltrainers. De eerste module ‘Teamontwikkeling’ is in eerste instantie gericht op toptrainers aangesloten bij de CBV.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is TeamontwikkelingVoetbaltrainer.png

Teamontwikkeling is zowel in de sportwereld als daarbuiten een veelbesproken thema. In deze cursus leren trainers de kenmerken van sterke teams, ze maken kennis met het periodiseren van de teamontwikkeling en diverse praktijkvragen worden behandeld. Tevens krijgen ze inzicht in de verschillende manieren waarop vertrouwen, betrokkenheid, communicatie en resultaatgerichte samenwerking binnen een team een impuls kunt geven.

Bij goed resultaat krijgen de deelnemers een certificaat, maar bovenal een aantal studiepunten voor continuering van hun trainerslicentie.

De content is samen gesteld door de mensen van De Voetbaltrainer met medewerking van Paul van Zwam (werkzaam in het topvoetbal als sportpsycholoog), Merijn Zeeman (sportief directeur Jumbo/Visma) en Guus Hiddink.

Op woensdag 5 februari is de cursus Teamontwikkeling live gegaan via https://academie.voetbaltrainer.nl/.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *