Vacature Marketing Coördinator Eisma Edumedia

Uitgeverij Eisma Edumedia bv ontwikkelt en levert educatief materiaal op gebied van klassieke en moderne talen voor het voortgezet onderwijs. Eisma Edumedia bv onderhoudt enkele succesvolle lesmethodes voor deze doelgroepen en werkt op dit moment aan uitbreiding van het leermiddelenaanbod. Hiervoor zijn we in de vestiging in Leeuwarden op zoek naar een:

Marketing Coördinator  (24-32 uur per week)

Wat zijn je belangrijkste taken?

Je stelt in overleg met de uitgever marketingplannen op en voert de marketingacties uit. Een belangrijk onderdeel van dit werk is het opstellen en versturen van e-mailnieuwsbrieven naar de verschillende doelgroepen. Je analyseert en verwerkt de response van de diverse acties in de diverse systemen en draagt zo bij aan waardevolle leadgeneratie voor de accountmanagers. Daarnaast houd je de website bij (WordPress), werk je aan goede informatievoorziening richting scholen en accountmanagers. Je ondersteunt docenten in het gebruik van de online lesmethodes. Affiniteit met online activiteiten is daarvoor onontbeerlijk.

We zoeken iemand die:

 • HBO werk- / denkniveau heeft
 • Ervaring heeft in een marketingfunctie
 • Op een creatieve en vernieuwende manier marketing bedrijft
 • Een service- en klantgerichte instelling bezit
 • Een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid bezit
 • Ervaring heeft met het verwerken van klantgegevens

Wij bieden:

 • Een boeiende en dankbare functie, wat je doet is van grote waarde voor je collega’s en voor de scholen
 • Je werkplek is in Leeuwarden, maar kan ook deels vanuit huis
 • In eerste instantie is de aanstelling voor 12 maanden. Bij goed functioneren is verlenging van het contract bespreekbaar
 • Marktconform salaris
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie
  (CAO voor het Uitgeverijbedrijf)

Spreekt dit je aan en pas je in bovenstaand profiel? Solliciteer door je cv én motivatie zo spoedig mogelijk te sturen naar Astrid van Amerongen, HR functionaris:  a.vanamerongen@eisma.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan met Peter Feenstra, uitgever 06-23278239 of mail p.feenstra@eisma.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *