Enthousiaste auteurs Engels gezocht

Voor de methode Library zoeken we

enthousiaste auteurs (m/v)

die eigentijds lesmateriaal willen ontwikkelen voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Kennis van en ervaring in het voortgezet onderwijs is daarvoor noodzakelijk. U heeft ervaring in het lesgeven en kunt een goede inschatting maken van het niveau van de leerlingen. U weet welke stof in de verschillende jaren aan bod komt.

Algemene informatie over het auteursschap

Hoeveel tijd kost het?

Om een goede bijdrage te kunnen leveren binnen het auteursteam moet u als auteur 6 tot 8 uur per week aan de methode kunnen besteden. Uit de praktijk blijkt dat minder uren weinig zinvol is. Schrijven is een creatief proces, waar een redelijke mate van continuïteit voor vereist is.

Hoe wordt er gewerkt?

Als auteur en als eindredacteur werkt u veel zelfstandig op basis van afspraken die met de projectleider worden gemaakt. Samen met de projectleider houdt u de voortgang van het schrijfproces in de gaten.

Regelmatig worden er auteursvergaderingen gehouden. Per vergadering wordt bekeken of deelname zinvol is. U ontvangt een reiskostenvergoeding en u kunt altijd een hapje mee eten. Daarnaast wordt er via de e-mail en telefonisch contact onderhouden.

Wat zijn de verdiensten?

Eisma Edumedia werkt op royaltybasis. Dat betekent dat u een bepaald afgesproken percentage ontvangt over elk verkocht boek. Een boek blijft meerdere jaren in roulatie. Dat betekent dat de verdiensten ook over meerdere jaren zijn gespreid. U ontvangt voorschotten op uw royalty zodat u ook tijdens het schrijven al inkomsten heeft. U werkt met meerdere mensen aan de methode. Het honorarium wordt op basis van ieders bijdrage verdeeld.

Reacties

Stuur uw reactie met CV naar: Eisma Edumedia bv, mw. Michèle-Anne Droste: m.droste@eisma.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *