SPELERS G-TEAM ONDERTEKENEN CONTRACT

Onder luid applaus vanaf de tribunes in het Abe Lenstra stadion, zetten twaalf G-voetballers donderdagmiddag hun handtekening onder een contract bij sc Heerenveen. Zij zullen de club dit seizoen vertegenwoordigen in de Bijzondere Eredivisie.

De selectiespelers werden een voor een naar voren geroepen, waarna ze onder toeziend oog van familie, vrienden en bekenden hun contract ondertekenden. Nadat ook de krabbels van algemeen directeur Cees Roozemond en G-team hoofdsponsor Eisma Media Groep op papier stonden, vertrok de selectie naar Sportpark Skoatterwâld voor de eerste training van het seizoen.

De Bijzondere Eredivisie is een initiatief van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK), bedoeld om een podium te creëren voor voetballende kinderen met een beperking. De competitie bestaat naast sc Heerenveen uit ADO Den Haag, Go Ahead Eagles, FC Groningen, De Graafschap, Excelsior, FC Emmen, VVV-Venlo, FC Utrecht, NEC en Ajax.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *