Vacature (junior) online marketeer

Wij zijn als mediabedrijf op zoek naar een enthousiaste (junior) online marketeer die onze organisatie wil komen versterken!

(junior) online MARKETEER m/v
(36 uur/week, standplaats Doetinchem)

Ben je net klaar met je HBO opleiding of heb je 1 tot 2 jaar werkervaring? Word jij enthousiast van social media, e-commerce en online marketing? Ben jij veelzijdig, enthousiast en zet je graag je tanden ergens in? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie (of thee)!

Wat ga je doen?
Je krijgt een aantal merken toegewezen waar je verantwoordelijk voor bent. Met jou ideeën en enthousiasme help je bij het zetten van een volgende stap op het gebied van online marketing.

Je houdt je dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van (online) marketingcampagnes, content marketing, social media marketing en e-mailmarketing/e-commerce voor die verschillende merken. Je meet de effecten van je werkzaamheden en weet deze te vertalen naar bruikbare analyses voor het team. Samen met jouw collega marketeers weet jij de juiste toon te raken bij de lezers en zorg je voor resultaat.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting marketing/communicatie
  • Interesse in en affiniteit met online marketing
  • Interesse in de analytische kant van marketing
  • Je bent flexibel en schakelt graag tussen verschillende projecten, klanten en onderwerpen
  • Je bent klant- en resultaat gericht.

Waar ga je werken?
Eisma Media Groep is een dynamische en enthousiast mediabedrijf in B2B vakinformatie. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 100 professionals voor het creëren en verspreiden van hoogwaardige vakinformatie via o.a. tijdschriften, websites, nieuwsbrieven, (online) events en webinars.

Vrijheid, resultaat en creativiteit zijn kernwaarden die we bij Eisma Media Groep erg belangrijk vinden. Je komt te werken op onze marketingafdeling in een gezellig en enthousiast team met volop ruimte voor eigen inbreng, initiatieven en de mogelijkheid om kennis te delen en van elkaar te leren.

Je werkplek is in Doetinchem, maar er is ook ruimte om 1 à 2 dagen vanuit huis te werken. Natuurlijk verdien je een marktconform salaris. Een fulltime werkweer is 36 uur. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima (CAO Uitgeverijbedrijf) en er is volop ruimte voor jouw ontwikkeling.

Enthousiast geworden?
Ben jij de (junior) online marketeer die wij zoeken en lijkt het je leuk om bij ons komen werken? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw (creatieve) motivatie en cv in via MRKTNG.nl*
Voor vragen kun je contact opnemen met Carianne Peters van MRKTNG.nl via 06-53463136 of carianne@mrktng.nl.

*MRKTNG.nl is onze samenwerkingspartner op het gebied van werving en selectie voor deze functie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *