Stagiair Communicatie en Content Creatie (standplaats Doetinchem)

Ben jij veel bezig met schrijven, video’s en vlogs en social media? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?
Als stagiair Communicatie en Content Creatie schrijf en produceer je (video)content voor de website en nieuwsbrieven van de verschillende merken van Eisma Media Groep. Maar ook optimaliseer je bestaande content (in bijvoorbeeld een e-book). Je werkt samen met verschillende redacties en gaat ook zelfstandig aan de slag met uiteraard de juiste begeleiding.

Wat bieden wij?
Eisma Media Groep is een groeiende organisatie in B2B vakinformatie waar geen dag hetzelfde is. Vanuit de vestigingen in Doetinchem en Leeuwarden zorgen 130 professionals voor kennis en communicatieproducten en –diensten (vaktijdschriften, websites, events) die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten. Tijdens je stage maak je kennis met 35 merken die je samen met het team verder mag ontwikkelen.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Volg je een opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, (Digitale) Media of journalistiek en ben jij minimaal vijf maanden beschikbaar, dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur jouw CV met motivatie zo snel mogelijk naar Astrid van Amerongen (HR functionaris) via a.vanamerongen@eisma.nl.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Nicole van Moerkerk, 088 2944 943 of bekijk de vlog van onze stagiair Hidde!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.