Stagiair marketing en communicatie (standplaats Doetinchem)

Eisma Media Groep zoekt versterking! Een enthousiaste, zelfstandige stagiaire die onze merken van creatieve input voorziet. Iets voor jou?

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met het uitvoeren van diverse marketing en communicatie handelingen. Het gaat vooral om social media, e-commerce, nieuwsbrieven, WordPress en evenementen organisatie / marketing. Samen met collega’s en de redactie probeer je de juiste toon te raken bij de doelgroep. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig te werken en nieuwe dingen te ontdekken, met uiteraard de juiste begeleiding.

Wat bieden wij?
Eisma Media Groep is een groeiende organisatie in B2B vakinformatie waar geen dag hetzelfde is. Vanuit de vestigingen in Doetinchem en Leeuwarden zorgen 130 professionals voor kennis en communicatieproducten en –diensten (vaktijdschriften, websites, events) die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten. Tijdens je stage maak je kennis met 35 merken die je samen met het team verder mag ontwikkelen.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Volg je een HBO opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie, dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur jouw CV met motivatie zo snel mogelijk naar Astrid van Amerongen (HR functionaris) via a.vanamerongen@eisma.nl.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Nicole van Moerkerk, 088 2944 943 of bekijk de vlogs van eerdere stagiaires!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.