Vacature Accountmanager binnendienst TTM.nl

Ben jij graag een verbindende schakel tussen de markt en onze merken? Vind jij het belangrijk om klanten te adviseren bij het optimaal inzetten van hun mediabudget? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze salesafdeling in Doetinchem zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager Binnendienst, m/v (32 uur)
voor het merk: TTM.nl

Wat ga je doen?
Als media adviseur bewerk je de markt en adviseer je klanten bij de besteding van hun mediabudget.  

Je bent op zoek naar een lange termijnrelatie, waarbij je een bewuste bijdrage levert aan de realisatie van de doelstellingen van jouw klant. Naast het behouden en vergroten van bestaande klanten blijf je actief zoeken naar nieuwe relaties die je aan je merk kunt verbinden. Dit ga je doen door gebruik te maken van het platform TTM.nl (on- en offline) en daarnaast klanten te helpen op het gebied van content marketing, webinars, events en online vindbaarheid. Kortom, je hebt een scala aan mogelijkheden waarmee je een totaaloplossing kunt bieden aan je klanten. Dit alles doe je vanuit ons kantoor in Doetinchem.

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om met klanten (telefonisch/digitaal) contact te hebben en met hen te sparren over optimale communicatie. Je hebt een winnaarsmentaliteit en krijgt een kick als je weer een klant voor je gewonnen hebt. Je bent creatief, pro-actief, resultaatgericht, overtuigend en een enthousiaste teamplayer.

Verder past dit bij jou:

  • Je hebt minimaal MBO+  werk- en denkniveau
  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in de verkoop
  • Je hebt ervaring met het samenstellen, verkopen en aanbieden van een mediaplan met

print-,  social media-, online middelen of bent bereid dit te leren.

  • Beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pré
  • Ervaring in online (mediasales) is een pré

Wat bieden wij?
Eisma Media Groep is een groeiende organisatie in B2B vakinformatie waar geen dag hetzelfde is. Als werkgever bieden wij:

  • Een ambitieuze werkomgeving in een dynamisch enthousiast team in een middelgroot mediabedrijf.
  • Aanstelling in eerste instantie voor één jaar. Bij goed functioneren is een verlenging van het contract mogelijk.
  • Marktconform salaris
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie (CAO voor het Uitgeverijbedrijf).

Dit zijn wij

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige kennis en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten

Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van onze betrokken medewerkers om resultaatgericht zaken te doen en zo inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: onze kennis, uw succes!

TTM.nl
TTM.nl is het enige onafhankelijke platform dat het management van transportbedrijven en logistiek dienstverleners helpt met beslissingen nemen op basis van diepgaande informatie en een hechte community. Soms kort en snel, steeds vaker diepgaand in een breed scala aan media van tijdschrift, tot vlog tot talkshow. Waarom? TTM.nl wil richting geven aan logistiek omdat transport nooit stil mag staan.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Astrid van Amerongen, HR functionaris, a.vanamerongen@eisma.nl.

Indien je naar aanleiding van deze functie nog vragen hebt, neem dan contact op met uitgever Jeroen van der Molen, 06 – 317 688 23.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.