Stagiair redactie

Eisma Media Groep brengt dagelijks informatie in magazines, websites, nieuwsbrieven, (online) events en webinars, gericht op de B2B-professional. Studeer jij journalistiek en vind je het leuk om boeiende en interessante verhalen (in woord en beeld) te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wat ga je doen en leren?
Als redactiestagiair bij Eisma Media Groep krijg je de kans om mee te werken aan de productie van content, zowel online als op papier. Je gaat deel uitmaken van een ervaren en enthousiast redactieteam en zult onderwerpen leren signaleren die voor onze lezers relevant en interessant zijn. Je gaat verhalen schrijven, nieuwsbrieven samenstellen en nieuwsberichten maken en online zetten. Ook ga je video’s maken en meewerken aan webinars. Je wordt breed ingezet en kan dus veel leren.
 
Dit hebben wij voor jou in huis
·        Je krijgt op onze redactie alle ruimte om het vak van een journalist te ontdekken en
om jezelf op journalistiek vlak te ontwikkelen;
·        Een stagevergoeding die afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
·        Een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is;
·        En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken.

Wie zijn wij? 

Eisma Media Groep is een dynamisch en enthousiast mediabedrijf in B2B-vakinformatie. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 130 professionals voor het creëren en verspreiden van hoogwaardige vakinformatie via o.a. tijdschriften, websites, nieuwsbrieven, (online) events en webinars. Vrijheid, resultaat en creativiteit zijn kernwaarden die wij erg belangrijk vinden. We werken in gezellig en enthousiaste teams met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Volg je een hbo-opleiding in de richting van journalistiek en/of copywriting? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur jouw cv en motivatie zo snel mogelijk naar Astrid van Amerongen (HR functionaris) via a.vanamerongen@eisma.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nicole van Moerkerk, 088 2944 943.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *