Vacature B-to-B Content marketeer / Journalist

Ben jij creatief, zelfstandig en weet jij je moeiteloos in elke doelgroep te verplaatsen? Ben je klantvriendelijk en wil je graag mooie verhalen schrijven en andere waardevolle content als video’s produceren voor onze klanten? Dan zijn wij op onze locatie in Doetinchem op zoek naar jou.

B-to-B Content marketeer/ Journalist
(28 uur/week), m/v

Wat ga je doen?
Als content marketing-journalist beweeg je op het snijvlak van journalistiek en marketing. Je helpt klanten met het vertellen van hun verhaal. Je schrijft relevante teksten en denkt na over de beste vorm om een onderwerp te belichten. Dat kan een tekstartikel zijn, maar ook een video, animatie, webinar uitzending of infographic. Je levert waar mogelijk een bijdrage aan het tot stand komen van een content marketingstrategie en helpt de klant met journalistieke producties om content marketingdoelstellingen te realiseren. Ook fungeer je als projectverantwoordelijke voor specifieke klanten als het eerste aanspreekpunt. Je bewaakt voor hen ook de deadlines van de verschillende contentproducties. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je voornamelijk zelfstandig. Je hebt wel een groot aantal content marketing- en redactiecollega’s om je heen die met je mee kunnen denken.

Wil je weten hoe je dag er concreet uit zou kunnen zien? Bekijk hier de korte video van Koen, content marketing journalist bij Eisma Content Marketing. https://www.eismamediagroep.nl/2018/09/25/de-eisma-redacteur/

Wie ben jij?

Jij bent een Marketeer met Journalistieke skills, of een Journalist met een Marketingbrein. Ons is het om het even. Wat Eisma vooral belangrijk vindt is dat jij:

 • Foutloos steengoede, rake verhalen op papier kunt zetten
 • Het leuk vindt om ook andere vormen van content te bedenken
 • Kennis hebt van SEO-teksten en social media
 • Zowel tekstueel als visueel bent ingesteld
 • Graag op hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en trends
 • Projectmanagement een makkie vindt. Want jij bewaakt planningen en budgetten
 • Snel kunt schakelen tussen klanten, onderwerpen, doelgroepen en producties
 • Ervaring hebt in het aansturen van externe bureaus en freelancers
 • Een afgeronde opleiding Communicatie of Journalistiek hebt

Hoe zijn voor jou deze kwadranten ingevuld?

Eisma biedt jou:

Een afwisselende parttime functie, met een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het Uitgeverijbedrijf.

Maar ook:

 • Uiteenlopende en grote opdrachtgevers in verschillende branches
 • Hybride werken
 • Mogelijkheden voor het volgen van cursussen en trainingen in je vakgebied
 • Een hele informele werksfeer met de andere content marketing-journalisten en mederedacteuren van verschillende Eisma-titels (standplaats Doetinchem)

Meer weten over werken bij Eisma? Bekijk deze link.

Over Eisma Content Marketing
Eisma Content Marketing is ontstaan vanuit de uitgeverij Eisma Media Groep bv, het moederbedrijf van de uitgeefgroep Eisma Bouwmedia bv. Eisma Bouwmedia bv geeft online en offline vakinformatie uit voor de bouw- en installatiesector en richt zich nu ook op het maken van verhalen voor klanten/adverteerders. Wij helpen onze klanten bij het bepalen van hun content marketingstrategie en produceren blogs, video’s, webinars, animaties, whitepapers en infographics voor ze.

Voorbeelden van de producties van Eisma Content Marketing zijn te vinden op www.eismacontentmarketing.nl.  Ook krijg je hier een beeld via onze blogs van dat wat ons bezig houdt. Wil je weten hoe het team van Eisma Content Marketing eruit ziet? Kijk dan op https://www.eismacontentmarketing.nl/over-ons/

Enthousiast geworden?
Ben jij de content marketeer die wij zoeken en lijkt het je leuk om bij ons komen werken?
Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw (creatieve) motivatie en cv in via MRKTNG.nl*
Voor vragen kun je contact opnemen met Carianne Peters van MRKTNG.nl via 06-53463136 of carianne@mrktng.nl.

*MRKTNG.nl is onze samenwerkingspartner op het gebied van werving en selectie voor deze functie.

Lijkt werken bij Eisma Media Groep je te gek, maar is dit niet jouw vacature? We zoeken ook nog een parttime marketeer (20u) voor het merk Online Bouw Academie en een (fulltime) Marketeer lezersmarketing.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.