Marketeer Online Bouw Academie

Wij zijn als mediabedrijf op zoek naar een veelzijdige enthousiaste (junior) marketeer die ons wil komen versterken bij het opzetten van de Online Bouw Academie!

Over Online Bouw Academie

De Online Bouw Academie (OBA) is een online leerplatform voor professionals uit de bouwsector (architecten, bouwkundigen, aannemers, schilders, installateurs, glasbedrijven etc.). De academie biedt diverse online cursussen aan die gemaakt zijn door specialisten. Deze helpen bouwprofessionals bij het optimaal uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden.

Het merk OBA is opgericht door Eisma Bouwmedia, uitgever van vakinformatie voor de bouw. Eisma Bouwmedia is dan weer onderdeel van de Eisma Media Groep. De Eisma Media Groep is opgericht in 1874. Vandaag de dag zorgen bijna 130 professionals en honderden freelancers dagelijks voor de juiste vakinformatie voor de juiste doelgroep. Die vakinformatie wordt uitgeserveerd via elk denkbaar kanaal, zoals: vaktijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven, events en webinars. Eisma Media Groep is actief in de business to business en educatie.

Wat ga je doen?

Jij wordt eindverantwoordelijk voor alle marketingcommunicatie van de Online Bouw Academie. Denk aan het vergroten van de naamsbekendheid, het vermarkten van nieuwe cursussen, het werven van nieuwe cursisten, maar ook klantretentie. Jij denkt na over de strategie en wat er nodig is om vooraf bepaalde doelen te behalen. Vervolgens zorg je er ook voor dat die activiteiten worden uitgevoerd. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je doet dit samen met een team van collega’s, zoals: content marketeers, vormgevers, journalisten, en redacteurs. Jij bent niet bang om de lead te pakken, om met hen te sparren en om hen aan te sturen.

Een greep uit jouw werkzaamheden? Je gaat bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van cross mediale (offline/online) marketingcampagnes, content marketing, social media marketing, e-commerce, e-mailmarketing en marketing automation. Maar misschien heb jij nog wel heel andere goede ideeën. Kom maar op!

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in marketingcommunicatie
 • Kennis van Google Analytics, SEO, SEA, WordPress en WooCommerce is een pre. Is een van deze vakgebieden of tools nog onbekend terrein voor jou? Dan zoeken we in ieder geval de drive om dit snel eigen te maken. Eisma Media Groep helpt je daar bij!
 • Jij wilt graag véél leren, daar is ook alle kans voor bij Eisma Media Groep
 • Projectmanagement gaat jou goed af: het beheren van planning en budget is geen probleem
 • Je bent flexibel en schakelt graag tussen verschillende projecten, klanten en onderwerpen
 • Je bent klant- en resultaatgericht

Wat biedt Eisma Media Groep jou?

 • Een leuk team van 8 enthousiaste marketeers
 • Een afwisselende functie, waarin je veel over Marketing kunt leren
 • De mogelijkheid om hybride te werken (combinatie van thuis en op kantoor in Doetinchem)
 • Veel vrijheid en vertrouwen
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door training, opleiding en cursus

Enthousiast geworden?

Ben jij die enthousiaste marketeer die de Online Bouw Academie met zijn of haar goede ideeën gaat helpen bij het zetten van de next steps? Dan komen we graag met je in contact!

Stuur jouw (creatieve) motivatie en cv in via MRKTNG.nl*
Voor vragen kun je contact opnemen met Carianne Peters van MRKTNG.nl via 06-53463136 of carianne@mrktng.nl of met Suzette Hesseling via suzette@mrktng.nl of 06-20832547.

*MRKTNG.nl is onze samenwerkingspartner op het gebied van werving en selectie voor deze functie.

Lijkt werken bij Eisma Media Groep je te gek, maar is dit niet jouw vacature? We zoeken ook nog een content marketeer en een (fulltime) marketeer lezersmarketing.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.