Marketeer lezersmarketing

Word jij enthousiast van alles dat met marketing te maken heeft? Van social media tot events en webinars? Ben jij een zelfstarter, veelzijdig, enthousiast en zet je graag je tanden ergens in? We zoeken jou!

Wat ga jij doen?
Jij wordt bij Eisma Media Groep eindverantwoordelijk voor de marketing en communicatie van een aantal van hun merken. Met jouw ideeën en enthousiasme breng je hen naar een hoger niveau. Je gaat onder andere helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van (online) marketingcampagnes, content marketing, social media en eventmanagement. Maar denk jij dat offline advertising of een webinar dé manier is om de doelen van het merk te behalen? Ga je gang! Geen zorgen: je doet het niet alleen. Er staan diverse collega-marketeers, journalisten en redacteurs voor je klaar die jou o.a. helpen met content creatie.

Jouw doel? De juiste toon raken bij de lezers en zorgen voor resultaat. Jij kent de merken door en door, weet wat de verschillen zijn en houdt bij alles wat je doet het DNA van het betreffende merk in het achterhoofd. Nieuwe ideeën zijn meer dan welkom. Jij bent proactief, ziet kansen, kent de trends en mag deze functie helemaal gaan vormgeven en ‘ownen’.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van MailChimp, Google Analytics, SEO, SEA en WordPress is een pre. Is een van deze vakgebieden of tools nog onbekend terrein voor je? Dan zoeken we in ieder geval de drive om dit snel eigen te maken. Eisma Media Groep helpt je daar bij!
 • Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in marketingcommunicatie
 • Je bent flexibel en schakelt graag tussen verschillende projecten, klanten en onderwerpen
 • Je bent klant- en resultaatgericht

Wat biedt Eisma Media Groep jou?

 • Een team van 8 enthousiaste marketeers, in Doetinchem
 • Een afwisselende functie waar je veel over Marketing kunt leren
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door training, cursus en opleiding
 • De mogelijkheid om hybride te werken
 • Een fulltime werkweek van 36 uur (32 uur is ook mogelijk)
 • Een werkgever waar vrijheid, creativiteit en resultaat erg belangrijk zijn

Over Eisma Media Groep
Eisma Media Groep is opgericht in 1874. Vandaag de dag zorgen bijna 130 professionals en honderden freelancers dagelijks voor de juiste vakinformatie voor de juiste doelgroep. Die vakinformatie wordt uitgeserveerd via elk denkbaar kanaal, zoals: vaktijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven, events en webinars. Eisma Media Groep is actief in de business to business en educatie.

Enthousiast geworden?
Ben jij de marketeer die onze merken naar een hoger niveau tilt? Dan komen we graag met je in contact!
Stuur jouw (creatieve) motivatie en cv in via MRKTNG.nl*
Voor vragen kun je contact opnemen met Carianne Peters van MRKTNG.nl via 06-53463136 of carianne@mrktng.nl of met Suzette Hesseling via suzette@mrktng.nl of 06-20832547.

*MRKTNG.nl is onze samenwerkingspartner op het gebied van werving en selectie voor deze functie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *