Sc Heerenveen contracteert twaalf spelers voor bijzondere eredivisie

Het was dinsdagmiddag druk in de perszaal. Twaalf nieuwe voetballers van het G-team werden gepresenteerd. Het zorgde voor gespannen gezichten bij de talenten en grote grijnzen bij de ouders, die allemaal hun camera in de aanslag hadden toen de handtekening gezet werd.

In trainingspak van de club mochten ze één voor één hun contract tekenen. Cees Roozemond zette ook zijn handtekening op de eenjarige verbintenis. “Het is een voorrecht om hier bij te zijn. Ik heb echt naar dit moment uitgekeken. Dit zijn de mooiste dagen om directeur te zijn.” Ook Egbert van Hes, van hoofdsponsor Eisma Media Groep, glimlachte van oor tot oor. “Heerenveen is een geweldige club en dit is het bijzonderste team.”

Lees meer…

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *