Vacature Accountmanager Royal Jongbloed


Royal Jongbloed, opgericht in 1862, is een toonaangevende uitgever in de Christelijke markt. Met de magazines, lesprogramma’s, boeken, tijdschriften, bijbels en liedboeken die Royal Jongbloed uitgeeft onder diverse merken, weet de organisatie miljoenen lezers wereldwijd te raken en te boeien. Voor onze sales afdeling in Leeuwarden zijn we op zoek naar een

                                               Accountmanager, m/v (36 uur/week)

Wat typeert onze organisatie?

We zijn een organisatie met korte lijnen en houden van een aanpakkersmentaliteit! Er is volop ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Ons team heeft de mogelijkheid om het werk hybride in te richten met een aantal voorkeurskantoordagen. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op www.royaljongbloed.com

Wie zoeken wij?

Een salesprofessional met passie voor het vakgebied. Iemand die de juiste snaar weet te raken bij de klant en een gezonde commerciële mind-set heeft. Je zult zelf actief op pad gaan om bestaande warme relaties te onderhouden, maar je zult ook opzoek gaan naar nieuwe leads.

Je draait je hand niet om voor verscheidene administratieve handelingen. Naast de buitendienst valt de binnendienst ook tot het takenpakket. Denk aan het oppakken van klantvragen, het inboeken van orders en het invoeren van nieuwe titels in het systeem.

Dit alles doe je met de juiste teammentaliteit. Het sales team betreft 3 toppers, maar je zult in het ‘commerciële apparaat’ van 8 a 10 mensen vallen. We vinden het belangrijk om met elkaar de markt te bewerken en het maximale er uit te slepen. Dit doen we met verschillende disciplines. Van marketeer tot platform manager.

Onze producten zijn inmiddels op alle denkbare mediums beschikbaar,  maar wij vinden het ontzettend leuk en zinvol als jij hier ook jouw commerciële blik op los laat! Enerzijds hebben we hier te maken met een b2b markt, waar onder andere de boekhandelaren en partijhandelaren onder vallen. Partijhandel kan heel divers zijn. Denk aan een verzorgingstehuis, een vereniging of een school. Anderzijds bedienen wij de consument via onze online kanalen. Hier liggen ook kansen, welke we graag willen benutten.

Je hebt een afgeronde commerciële opleiding en je brengt een aantal jaren ervaring mee in een commerciële rol. In deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs-b. Je vindt het leuk om target gericht te werken en je haalt voldoening uit het overtreffen van deze targets. Daarnaast weet je overtuigend je verhaal over te brengen en onze klanten te adviseren. Denk aan producten die naar verwachting goed verkocht gaan worden.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een financieel gezond bedrijf, dat veel waarde hecht aan kwaliteit en waarin veel ruimte is voor jouw eigen input op het commerciële vlak. Er is budget voor het realiseren van de gezamenlijk gestelde doelen en je krijgt de kans mee te bouwen aan de organisatie. Samen met een gedreven team heb jij dus alle middelen om er een succes van te maken.

Naast veel vrijheid om deze rol naar eigen inzicht in te vullen word je beloond met een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie zoals een auto van de zaak, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Het dienstverband is in eerste instantie voor 12 maanden, met de nadrukkelijke intentie langdurig samen te werken.

Standplaats is Leeuwarden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Lijkt het jou leuk om mee te bouwen aan de versteviging van onze marktpositie als één van de grootste christelijke uitgevers in Nederland? Twijfel dan niet en solliciteer.

Stuur dan snel je motivatiebrief + CV naar Nick Bartels, manager marketing en sales: nick.bartels@royaljongbloed.com. Heb je vragen? Neem dan contact op met Nick: 06 – 295 834 40.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *