De Molenaar vernieuwd

Vrijdag 20 januari jl. was het zover: de vernieuwde Molenaar lag bij de abonnees in de brievenbus. Qua look en feel is het blad totaal anders dan zijn voorganger. De papiersoort is aangepast en het blad oogt weer fris en eigentijds. Een mooie start van het jaar waarin De Molenaar 125 jaar bestaat.

De redactie heeft daarnaast de rubrieken onder de loep genomen. Waaraan heeft de lezer behoefte en van welke rubrieken kunnen we afscheid nemen? Het resultaat is een aantal nieuwe rubrieken, waarmee De Molenaar naar verwachting weer volledig aan de lezersbehoefte voldoet en voor de komende jaren weer toekomstbestendig is.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de volledig vernieuwde website.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *