Vacature Marketing Manager a.i.

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op onze vestiging in Doetinchem op zoek naar een

Marketing Manager a.i. m/v
        (aantal uren per week in overleg, ingangsdatum 10  juli 2023 )

Wat ga je doen?

De marketing manager is verantwoordelijk voor de marketingafdeling van het B-to-B onderdeel van de Eisma Media Groep. Die afdeling bestaat uit 9 marketeers, gedreven en enthousiaste professionals. De marketingafdeling geeft dagelijks, samen met de hoofdredacteuren en uitgevers, handen en voeten aan het marketingbeleid en de positionering van de merken van EMG. Samen met je team werk je acties uit om dat beleid uit te voeren met als doel de gewenste resultaten te realiseren.
Je bent, met je team, verantwoordelijk voor de abonnementenomzet (print en digitaal)- en de webshopomzet. Je werft, door middel van goed doordachte campagnes nieuwe abonnees.
Je zorgt ervoor dat de campagne die we doen meetbaar effectief zijn; de kosten + uitkomsten van marketingactiviteiten heb je helder.
Je zorgt ervoor dat je medewerkers beter gaan functioneren, je zet ze in hun kracht en ontwikkelt ze verder op de specialisatie waar ze verantwoordelijk voor zijn.
Je houdt de directeur uitgeverijen betrokken bij het wel en wee van je afdeling.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting marketing/communicatie
  • Je bent met name een goede leider met verstand van (online) marketing
  • Je bent flexibel en schakelt graag tussen verschillende projecten, mensen en onderwerpen
  • Je bent mens- en resultaat gericht.

Waar ga je werken?
De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten.  Jongbloed Christelijke Media is ook een onderdeel van Eisma Media Groep. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 130 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België).

Vrijheid, resultaat en creativiteit zijn kernwaarden die we bij Eisma Media Groep erg belangrijk vinden. Je komt te werken op onze marketingafdeling in een gezellig en enthousiast team.

Je werkplek is in Doetinchem. Natuurlijk verdien je een marktconform salaris. Je werkuren per week zijn in overleg. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima (CAO voor het Uitgeverijbedrijf).

Enthousiast geworden?
Ben jij marketing manager a.i.  die wij zoeken en lijkt het je leuk om bij ons komen werken?
Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw (creatieve) motivatie en cv naar HR Functionaris Astrid van Amerongen, a.vanamerongen@eisma.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Rens Sturrus, COO, directeur Uitgeverijen op 06-31768825 of mail naar r.sturrus@eisma.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *