Vacature Hoofdredacteur Aandrijftechniek

Een prachtige kans voor iemand die de redactionele koers wil uitzetten van een toonaangevend mediamerk. Voor onze vestiging in Doetinchem zijn wij op zoek naar een

Hoofdredacteur Aandrijftechniek m/v
(36 uur / week)

Aandrijftechniek is het kennisplatform dat engineers helpt om te innoveren . Het levert inspirerende en verdiepende technische informatie en stelt de engineer op de hoogte van de laatste innovaties.

Korte functieomschrijving

Een passie voor techniek is niet alleen de slogan van het merk, maar ook jou als hoofdredacteur op het lijf geschreven. Vanuit deze passie schrijf en creëer je content die je deelt met jouw doelgroep via het magazine, de website, social media en alle andere kanalen van het merk. Je geeft leiding aan de freelancers van het merk en je bent financieel eindverantwoordelijk voor de redactiebegroting.

Jouw profiel
Je bent een journalist en hebt er plezier in om jouw doelgroep te voorzien van actuele en diepgaande informatie. Je hebt een passie voor techniek en hebt ervaring opgedaan in een redactionele organisatie. Je beseft dat de online en social kanalen voor een modern mediamerk van groot belang zijn naast bij voorbeeld webinars en video’s en je weet deze optimaal in te zetten.

Samenwerken met collega journalisten, maar ook met partijen in de markt gaat jou goed af. Je durft strategische keuzes te maken en ziet het als jou doel om het merk door te ontwikkelen en vertalen in relevantie, engagement, impact en bereik.

Verder is dit op jou van toepassing:
– Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 5 jaar ervaring in een (hoofd)redactionele functie
– Brede cross mediale achtergrond
– Een verbinder; goede contactuele vaardigheden

Wat bieden wij jou

Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van de mensen van de Eisma Media Groep. Verder bieden wij jou:

– Een ambitieuze werkomgeving in een gezellig en dynamisch enthousiast team
– Een fulltime functie voor 36 uur in de week
– Aanstelling in eerste instantie voor 12 maanden met de nadrukkelijke intentie om langdurig samen te werken
– Een marktconform salaris
– Secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie (CAO voor het Uitgeverijbedrijf).

Wie zijn wij

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Jongbloed Christelijke Media is ook een onderdeel van Eisma Media Groep. Bij Jongbloed Christelijke Media worden o.a. Bijbels, tijdschriften en algemene boeken uitgegeven. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 130 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België).

Interesse in deze functie?

Heb je interesse in deze en beschik je naar jouw idee over de gevraagde kwaliteiten en eigenschappen?

Stuur dan een mail met CV naar HR functionaris Astrid van Amerongen a.vanamerongen@eisma.nl Indien je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebt over de functie, neem dan contact op met de uitgever Jeroen van der Molen 06 -317 688 23

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *