Stagiair marketing/communicatie/content

Wil jij jouw stage vullen met hele dagen op social media? Weet jij hoe je de doelgroep het beste kunt bereiken op deze platforms? Of wil je dat juist onderzoeken en ben je niet bang om nieuwe dingen te proberen? Durf jij jouw mening te geven over de beste social media strategie? Dan ben je bij Eisma aan het juiste adres voor een leerzame stage!

Onder leiding van de marketing manager werk je samen met jouw collega-specialisten aan campagnes en marketingprojecten voor de verschillende merken binnen de Eisma Media Groep. Je bedenkt diverse plannen om de doelen te behalen door middel van de inzet van social media kanalen. Je bedenkt uitingen voor social media en gaat ook zelf aan de slag om deze te maken of je stuurt collega’s aan om deze voor jou te maken.

Wat mag jij van ons verwachten?

Je krijgt een leuke stageplek op de afdeling Marketing van Eisma Media Groep, een groeiende organisatie in B2B-vakinformatie. Samen met 10 collega’s werk je aan de promotie van vaktijdschriften, websites, webinars, podcasts en events. Je maakt kennis met onze merken en werkt dagelijks aan de verdere ontwikkeling hiervan. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te kunnen ontwikkelen en krijgt de begeleiding die hiervoor nodig is.

  • Een fijne werkplek op de afdeling Marketing samen met 10 enthousiaste marketeers
  • Een afwisselende stage waar je veel van social media en marketing kunt leren
  • Een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert
  • Een werkgever waar vrijheid, creativiteit en resultaat erg belangrijk zijn
  • € 200,- stagevergoeding per maand

Wie zijn wij?

Eisma Media Groep is een dynamisch en enthousiast mediabedrijf in B2B-vakinformatie. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 130 professionals in vaste dienst en honderden freelancers daaromheen voor het creëren en verspreiden van hoogwaardige vakinformatie via  elk denkbaar kanaal, zoals tijdschriften, websites, nieuwsbrieven, (online) events en webinars voor ongeveer 25 merken. Eisma Media Groep is actief in de business to business en educatie.

Vrijheid, resultaat en creativiteit zijn kernwaarden die wij erg belangrijk vinden. We werken in gezellige en enthousiaste teams met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Heb je interesse?

Volg jij een opleiding in de richting van marketing, communicatie, (digitale) media of journalistiek en ben je minimaal vijf maanden beschikbaar? Dan ben jij degene die wij zoeken! Stuur je CV met motivatie naar Astrid van Amerongen (HR functionaris) via a.vanamerongen@eisma.nl Heb je vragen of wil je meer informatie over de stage? Stuur dan een mailtje naar Cheyenne Holtrop via marketingmanager@eisma.nl of bel 088-2944943.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *