Stagiair marketing/communicatie/content

Als stagiaire bij Eisma ga je aan de slag met de (video) content van de verschillende merken binnen de Eisma Media Groep. Zo ben je bezig met het opmaken van nieuwsbrieven, het bedenken en uitvoeren van campagnes, content maken en online zetten en nog heel veel meer. Om tot de beste resultaten te komen werk je samen met de marketeer en redacteurs. Uiteraard allemaal onder de juiste begeleiding.

Het voordeel van stagelopen bij Eisma Media Groep is dat jijzelf invloed hebt op je werkzaamheden. Door de vele verschillende werkzaamheden is het mogelijk om je breed op te leiden evenals wat meer de diepte in te gaan.

Wat bieden wij jou?
Een stageplek in een groeiende organisatie in de B2B vakinformatie waar geen dag hetzelfde is. Vanuit onze vestigingen in Doetinchem en Leeuwarden zorgen 130 professionals voor kennis, communicatieproducten en -diensten (vaktijdschriften, websites en events) die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten. Tijdens je stage maak je kennis met onze merken die je samen met het team verder gaat ontwikkelen. Je komt tijdens je stage in Doetinchem terecht op de marketingafdeling. Dit team bestaat uit 10 personen en houden van een goede grap en gezelligheid.

Interesse?
Volg je een opleiding in de richting van marketing, communicatie, (digitale) media of journalistiek en ben je minimaal vijf maanden beschikbaar? Dan ben jij degene die wij zoeken! Stuur je CV met motivatie naar Astrid van Amerongen (HR functionaris) via a.vanamerongen@eisma.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie over de stage? Stuur dan een mailtje naar via Cheyenne Holtrop, marketingmanager@eisma.nl of bel via 088-2944943.

Wie weet tot snel!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *