Vacature Assistent Controller

Voor onze vestiging in Leeuwarden zoeken wij een

                                   ASSISTENT CONTROLLER, m/v
                                               32 – 36 uur/week

  • Ben jij nauwkeurig en heb je oog voor detail?
  • Krijg jij energie van rekenkundige vaardigheden en heb jij affiniteit met cijfers?
  • En dat binnen een gezellig, informeel en flexibel bedrijf?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

– Je assisteert de controller bij zijn werk.
– Je doet voorwerk, zoals het controleren van binnenkomende data, het maken van
  financiële analyses tot het verwerken van binnenkomende facturen.
– Je assisteert de controller bij het vastleggen van budgetten, het opstellen
  van financiële planningen en jaarverslagen.
– Je bent de rechterhand van de controller.
– Je ondersteunt de medewerkers financiële administratie bij hun taken.

Wie ben jij?

De functie van assistent controller is een veelzijdige baan met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Er wordt van je verwacht dat je onder druk je werk nauwkeurig uitvoert en in staat bent om taken efficiënt te prioriteren. Daarnaast is het onder andere ook belangrijk dat je goede rekenkundige vaardigheden bezit en goed kan samenwerken. Belangrijke vaardigheden en kwalificaties die wij in je zoeken zijn:

Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
Het vermogen om zelfstandig maar ook in teamverband te werken;
Nauwkeurig en oog voor detail;
Je hebt een afgeronde financiële opleiding (MBO/HBO) óf ruime financiële werkervaring; In staat om te multitasken en te prioriteren;
Goede planner en organisator;
Kennis van benodigde computerprogramma’s zoals Excel.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een werkplek in een gezellig en enthousiast team. Een plek met veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden. Je krijgt de kans en ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt hier  tijd voor, maar ook de mogelijkheden om intern en extern extra kennis op te doen.

We bieden een salaris dat past bij je opleiding en/of ervaring. Daarnaast bieden we een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het opnemen van extra (onbetaalde) vakantiedagen,  pensioenregeling, jubileumuitkering, leeftijdsdagen, winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding woon-werk. Ook hebben we een gezellige personeelsvereniging waarvan je lid kunt worden.

Spreekt dit je aan?

Stuur dan je motivatie en cv zo snel mogelijk naar HR Functionaris Astrid van Amerongen: a.vanamerongen@eisma.nl

Wil je meer informatie over de functie of het werken binnen ons bedrijf? Dan kun je bellen met controller Alex van der Werf: 06 461 499 00.

Over Eisma Media Groep

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Jongbloed Media is ook een onderdeel van Eisma Media Groep. Bij Jongbloed Media worden o.a. bijbels, tijdschriften en algemene boeken uitgegeven. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 130 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *