Vacature Manager Content Marketing

Voor onze vestiging in Doetinchem zoeken wij een

                                          Manager Eisma Content Marketing, m/v
                                                           28 – 36 uur/week

  • Wil jij klanten helpen bij het vertellen van hun verhaal?
  • Krijg jij energie van het leidinggeven aan en inspireren van jouw team?
  • En dat binnen een gezellig, informeel en flexibel bedrijf?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Eisma Content Marketing helpt klanten bij het vertellen van hun verhaal. In tekst, een video, een animatie, een whitepaper, een infographic of nog een andere manier.

Als manager van deze afdeling praat je met klanten over hun strategie en wensen op het gebied van content marketing. Je denkt met hen mee over manieren om hun verhaal goed in beeld te krijgen. Ook geef je leiding aan vier collega’s: je spart, overlegt en adviseert. Je houdt contact met freelancers die helpen de content te maken.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om klanten te inspireren op het gebied van content marketing. Je kan strategisch met hen meedenken. Je bent dan ook goed in het  bedenken van manieren om het verhaal van de klant zo goed mogelijk over te brengen. Het communiceren met je klanten en je team van medewerkers gaat je goed af. Daarnaast ben je een leider: je kunt je team inspireren, verbinden en enthousiasmeren. En je brengt zo het team verder. Bij voorkeur heb je dan ook ervaring in een leidinggevende functie. Omdat het vak snel verandert, is het belangrijk dat je leergierig bent: je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe trends, tools en technieken op het gebied van content marketing. En als laatste: het houden van overzicht en het halen van deadlines is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een werkplek in een gezellig en enthousiast team. Een plek met veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden. Je krijgt de kans en ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt hier tijd voor, maar ook de mogelijkheden om intern en extern extra kennis op te doen.

We bieden een salaris tussen de € 4.300,- en € 4.900,- bruto per maand (bij een fulltime werkweek). Het exacte salaris is afhankelijk van je opleiding en/of ervaring. Daarnaast bieden we een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een thuiswerkregeling, thuiswerkvergoeding en het opnemen van extra (onbetaald) vakantiedagen. Ook hebben we een gezellige personeelsvereniging waarvan je lid kunt worden.

Spreekt dit je aan?

Stuur dan je motivatie en cv naar HR Functionaris Astrid van Amerongen: a.vanamerongen@eisma.nl

Wil je meer informatie over de functie of het werken binnen ons bedrijf? Dan kun je bellen met uitgeefdirecteur Rens Sturrus: 06 317 688 25.

Over Eisma Media Groep

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 130 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *