Bakkersvak 2015

De afgelopen jaren heeft Bakkersvak, de toonaangevende vakbeurs voor de Nederlandse bakkerijsector, gezorgd voor nieuw elan in de bakkerijbranche. Bakkersvak is niet alleen bedoeld voor leveranciers die hun producten willen presenteren, maar ook een ontmoetingsplaats om te netwerken met vakgenoten en waar beleving centraal staat. Op de smakelijke editie van 2014 hebben 150 bedrijven zaken gedaan met bijna 7.000 vakprofessionals.

Bakkersvak staat garant voor het meest laagdrempelige ontmoetingsplatform voor de complete bakkerijsector, waardoor deelnemen aan de beurs ook voor uw bedrijf de uitgelezen kans is om vakprofessionals uit uw sector te ontmoeten.

Vanuit heel Nederland komen dan ook ambachtelijke bakkers een bezoek brengen aan Bakkersvak. Daarnaast zijn lunchrooms, restaurants en cateraars steeds meer op zoek naar verse en bake-off producten, waarmee zij zich kunnen onderscheiden en vinden ook hun weg naar de beurs.

Verder zijn uiteraard chocolatiers, ambachtelijke ijsbereiders en patissiers die op zoek zijn naar een nieuw ingrediënt of verpakking van harte welkom. Tot slot de industriële sector en retailers die zich graag laten inspireren door het ambacht.

Evenement details

Startdatum
08 maart 2015, 00:00
Einddatum
09 maart 2015, 00:00
Locatie
Autotron, Rosmalen
Website
Meer informatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *