Bijeenkomst Digitaal werken met de methodes van Eisma Edumedia

Digitaal lesmateriaal is bijna niet meer weg te denken bij lesmethodes in het onderwijs. Ook bij Eisma speelt digitaal lesmateriaal een belangrijke rol. Deels als toevoeging aan de lesboeken, maar ook steeds vaker als vervanging van de boeken.

Als u meer wil weten over de digitale mogelijkheden van het lesmateriaal van Eisma, bezoek dan onze (gratis) informatiebijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u uitleg over de mogelijkheden van EMMA Klassiek. Tijdens een actieve workshop gaat u zelf ook aan het werk. Neem hiervoor uw eigen tablet of laptop mee. U krijgt van ons toegangscodes waarmee u tijdens en na de bijeenkomst gratis met EMMA Klassiek kunt experimenteren (deze codes zijn geldig tot aan de zomervakantie van 2015).

Onderdeel van de bijeenkomst zal ook zijn dat Mijntje Wiegers (Maaswaal College Wijchen) een presentatie geeft over haar eigen ervaringen met het werken met Pallas en Fortuna in Emma Klassiek. Met behulp van Emma Klassiek wordt op het Maaswaal College gedifferentieerd naar verschillende niveaus.

Wij zien u graag tijdens deze bijeenkomst! Aanmelden kan via 088-2944880, of m.droste@eisma.nl. U ontvangt bij uw bevestiging een routebeschrijving.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze informatiebijeenkomst.

Evenement details

Startdatum
11 februari 2015, 14:00
Locatie
Se7en, Mariaplaats 7, Utrecht
Website
Meer informatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *