De Molenaar mediapartner van Victam International

Vakblad De Molenaar en de beurs Victam International doen al jaren aan wederzijdse promotie. Net als De Molenaar heeft Victam International een sterke focus op vee- en huisdiervoeders, graanverwerking, ingrediënten en additieven en alle machines en installaties die bij de productie en verwerking daarvan worden gebruikt.

De Molenaar verzorgt voor Victam International een uitgebreide promotiecampagne voorafgaand aan de beurs in Keulen (advertenties in het blad, op de website en in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige nieuwsbrief), terwijl Victam International ruimte biedt aan De Molenaar in hun magazine ‘Showtime’, in hun beursgids en op hun beursplattegrond, via een distributiepunt voor tijdschriften in de beurshal en door een match-making-kamer in de beurshal naar De Molenaar te vernoemen.

De redactie van De Molenaar zal in juni 2019 aanwezig zijn in Keulen om na afloop van de beurs in De Molenaar verslag te kunnen doen van alle daar gepresenteerde nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Evenement details

Startdatum
12 juni 2019, 00:00
Einddatum
14 juni 2019, 23:59
Locatie
Köln Messe, Keulen, Duitsland
Website
Meer informatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *