De Molenaar partner in jubileumviering Victam

In mei 2015 bestaat beursorganisator Victam International 50 jaar. Dit wordt van 9 t/m 11 juni 2015 tijdens de vakbeurs voor graanverwerking, diervoederingrediënten en procestechnologie in Keulen groots gevierd.

Een van de festiviteiten betreft een lunch voor de verantwoordelijken voor de productie en/of de nutritionele afdeling van veevoederfabrieken die lid zijn van een van de verenigingen voor diervoederfabrikanten NEVEDI (Nederland) en BEMEFA (België).

Vakblad De Molenaar is door de Victam gevraagd om partner te zijn bij de organisatie van deze lunch. Als enig Nederlandstalig vakblad voor de graanverwerkende en diervoederindustrie zal De Molenaar mede zorg dragen voor de communicatie rondom de lunch en de verdere jubileumfestiviteiten.

Daarnaast speelt De Molenaar een belangrijke rol in een speciaal voor het jubileum op te zetten tentoonstelling in het beurscomplex in Keulen. Naast o.a. een expositie met foto’s van Europese mengvoederfabrieken door industrieel fotograaf Laurent Bellec zal de tentoonstelling via afbeeldingen uit historische edities van De Molenaar de ontwikkelingen in de branche sinds 1965 in beeld brengen.

Evenement details

Startdatum
09 juni 2015, 10:00
Einddatum
11 juni 2015, 18:00
Locatie
Köln Messe, Keulen, Duitsland
Website
Meer informatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *