Food Top 100-symposium

Programma Food Top 100-symposium

‘Ondernemen in food in een snel veranderende wereld’

Op donderdag 2 februari wordt de nieuwe Food Top 100 uitgereikt. De editie 2012 is opgesteld en geverifieerd door Onno van Bekkum (Co-op Champions) met medewerking van Nyenrode Business Universiteit en vakblad EVMI.

De complete lijst is opgesteld op basis van omzetgegevens. Aanvullende criteria voor de beoordeling van de voedingsmiddelenbedrijven tijdens deze editie zijn duurzaamheid, innovatiekracht en percentage vrouwen in de top.

14.30 uur
Ontvangst in  het Koetshuis, Breukelen

15.00 uur
Opening door dagvoorzitter Marcel Creemers (Nyenrode)

15.05 uur
André Nijhof, Nyenrodewww.nyenrode.nl
Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de voedingsmiddelenindustrie

15.35 uur
Lilian Kranenburg, ChinaMoveswww.chinamoves.com
Mondiaal perspectief voor westerse food bedrijven; ‘Chinese consument terecht kritischer’

16.00 uur
Pauze/netwerken

16.30 uur
Mark Post, Universiteit Maastrichtwww.fys.unimaas.nl
Kweekvlees: een duurzaam alternatief?

17.00 uur
Tiny Schepers, Heyde Hoevewww.heydehoeve.nl
De hamvraag in de foodketen

17.30 uur
Bekendmaking Food Top 100:

  • Interview met Onno van Bekkum over opzet van de lijst (interviewer: Jacqueline Wijbenga, hoofdredacteur EVMI)
  • Prijsuitreiking.

18.15 uur
Afsluiting met borrel en hapjes

De presentatie van de nieuwe Food Top 100 wordt gesponsord door:

               Logo Powerhouse             

 

Nagekomen berichten:

De inschrijftermijn voor het bijwonen van de presentatie van de nieuwe Food Top 100 is verstreken op 1 februari 2012 om 18:00.

Kijk op evmi.nl/foodtop100 voor de nabeschouwing van de bijeenkomst en voor de complete Food Top 100.

Evenement details

Startdatum
02 februari 2012, 01:00
Locatie
Koetshuis op Nyenrode, Breukelen
Website
Meer informatie

Reacties zijn gesloten.