Programma Food Top 100-symposium
‘Ondernemen in food in een snel veranderende wereld’
Op donderdag 2 februari wordt de nieuwe Food Top 100 uitgereikt. De editie 2012 is opgesteld en geverifieerd door Onno van Bekkum (Co-op Champions) met medewerking van Nyenrode Business Universiteit en vakblad EVMI.
De complete lijst is opgesteld op basis van omzetgegevens. Aanvullende criteria voor de beoordeling van de voedingsmiddelenbedrijven tijdens deze editie zijn duurzaamheid, innovatiekracht en percentage vrouwen in de top.
14.30 uur
Ontvangst in het Koetshuis, Breukelen
15.00 uur
Opening door dagvoorzitter Marcel Creemers (Nyenrode)
15.05 uur
André Nijhof, Nyenrode | www.nyenrode.nl
Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de voedingsmiddelenindustrie
15.35 uur
Lilian Kranenburg, ChinaMoves | www.chinamoves.com
Mondiaal perspectief voor westerse food bedrijven; ‘Chinese consument terecht kritischer’
16.00 uur
Pauze/netwerken
16.30 uur
Mark Post, Universiteit Maastricht | www.fys.unimaas.nl
Kweekvlees: een duurzaam alternatief?
17.00 uur
Tiny Schepers, Heyde Hoeve | www.heydehoeve.nl
De hamvraag in de foodketen
17.30 uur
Bekendmaking Food Top 100:
- Interview met Onno van Bekkum over opzet van de lijst (interviewer: Jacqueline Wijbenga, hoofdredacteur EVMI)
- Prijsuitreiking.
18.15 uur
Afsluiting met borrel en hapjes
De presentatie van de nieuwe Food Top 100 wordt gesponsord door:
Nagekomen berichten:
De inschrijftermijn voor het bijwonen van de presentatie van de nieuwe Food Top 100 is verstreken op 1 februari 2012 om 18:00.
Kijk op evmi.nl/foodtop100 voor de nabeschouwing van de bijeenkomst en voor de complete Food Top 100.
Evenement details
- Startdatum
- 02 februari 2012, 01:00
- Locatie
- Koetshuis op Nyenrode, Breukelen
- Website
- Meer informatie
Reacties zijn gesloten.