Foodtech Zwolle

FOODTECH Zwolle is de vakbeurs voor food packaging en processing in de voedingsindustrie. Deze regionale vakbeurs is speciaal ontwikkeld met als doel als platform te fungeren voor de voedselverwerkende en -producerende industrie.

Eisma Media Groep zal met een stand aanwezig zijn tijdens de Foodtech en daar verschillende bladen op het gebied van voeding presenteren: Eisma Voedingsmiddelenindustrie, vakblad IJs!, Bakkers in bedrijf, Vismagazine en Vlees+. Kom dus vooral bij ons langs om eventuele voor u nog onbekende vakbladen eens door te bladeren en om de aanwezige redactieleden te ontmoeten.

Daarnaast kunt u tijdens de Foodtech kennismaken met de Verpakkingsspecial van Eisma Media Groep: een unieke uitgave waarin de ontwikkelingen in verpakkingsmaterialen, – vormen en -technieken worden belicht. Deze special wordt in oktober en november in een oplage van minimaal 13.000 exemplaren naar de abonnees van de food-uitgaven van de Eisma Media Groep gestuurd en zal ook tijdens de Foodtech in te zien zijn.

Graag tot ziens in Zwolle!

Evenement details

Startdatum
13 november 2013, 10:00
Einddatum
14 november 2013, 17:00
Locatie
Zwolle
Website
Meer informatie

Reacties zijn gesloten.