Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

Ontmoet Sign+ Magazine op 10, 11 en 12 maart 2015 in de Evenementenhal Gorinchem op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign.

De markt is volop in beweging en iedereen is nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen. De belangrijkste reden om deze beurs te bezoeken is nog steeds het contactmoment en ontdekken welke (nieuwste) producten de spelers presenteren.

Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is uitsluitend gericht op vakprofessionals.
Professionals uit de branche zijn van harte welkom om de beurs te bezoeken. Het overgrootte deel van de bezoekers van de vakbeurs wordt zorgvuldig door de exposanten uitgenodigd. Hierdoor wordt de vakbeurs bezocht door een doelgericht publiek uit de sector. Daarnaast kunnen bezoekers een entreebewijs aanvragen via de website d.m.v. het invoeren van hun KvK nummer.

Grafisch
De Grafische Vakbeurs is gericht op drukkerijen, boekbinderijen, afwerkingsbedrijven, zetterijen, lithograven, dtp-studio’s, reclamebureaus en overige branchegerelateerde bedrijven staan centraal als bezoeker van deze beurs.

Sign
De Vakbeurs Sign is hoofdzakelijk gericht op de reclamebureaus, autoreclame, binnen- en buitenreclame, gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering, textieldruk, zeefdruk en overige branchegerelateerde bedrijven.

Evenement details

Startdatum
10 maart 2015, 00:00
Einddatum
12 maart 2015, 00:00
Locatie
Evenementenhal Gorinchem
Website
Meer informatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *