IPON 2013

Op woensdag 10 en donderdag 11 april 2013 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de zesde editie van IPON plaats, met naast de beurs een zeer gevarieerd congres- en seminarprogramma.

IPON is inmiddels al vele jaren de onmisbare informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software.

Naast het zeer uitgebreide beursprogramma , met maar liefst 125 workshops en presentaties, is er ook de conferentie Gewoon Speciaal, Conferentie Onderwijs Expertise Summit 2013 en de Leermiddelenbeurs.

Uitgever Peter Feenstra van Eisma Edumedia zal op zowel woensdag als donderdag in het Paarse Theater een workshopsessie verzorgen met als thema ‘Taalmethodes voor iPad, Android en laptop’. U vindt de stand van Eisma Edumedia in hal 3, Stand A105. We presenteren onze lesmethodes voor iPad en Androd. Deze lesmethodes zijn ontwikkeld in HTML5 en werken daardoor op alle soorten tablets en laptops/pc’s. Gratis inschrijven voor een toegangsbewijs kan via deze link.

Evenement details

Startdatum
10 april 2013, 02:00
Einddatum
11 april 2013, 02:00
Locatie
Jaarbeurs, Utrecht
Website
Meer informatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *