Webinar ‘Plaagdierbestrijding voor versspecialisten’

U kunt vanaf uw eigen werkplek of thuis het webinar over plaagdierbestrijding voor versspecialisten volgen. Het is een interactief gebeuren, waarbij u vragen kunt stellen en na afloop meer informatie kunt aanvragen.

Het webinar in het kort:

  1. Een deskundige aan het woord: hoeveel versspecialisten hebben met plaagdieren te maken, wat voor plaagdieren betreft het, wat zijn de verplichtingen (wet- en regelgeving) voor ondernemers op dit terrein, zijn ondernemers zich voldoende bewust van de problematiek?
  2. De aanpak in de praktijk: praktische handvatten om plaagdieren te voorkomen en/of te bestrijden. Voorbeelden uit diverse verskanalen (brood, vis, vlees, ijs), voor zover mogelijk geïllustreerd met foto’s of video.
  3. Het goede voorbeeld: een ondernemer uit de versretail die vertelt over hoe hij geen problemen (meer) met plaagdieren heeft, omdat hij bijv. een scherp afvalbeleid voert, zijn medewerkers op het gebied van hygiëne heeft opgeleid of bewust gemaakt en bepaalde bestrijdingsmiddelen heeft ingezet.

U kunt het gehele webinar na afloop rustig nogmaals bekijken of naar collega’s doorsturen. Ook krijgt u online inzage in de in juni uit te brengen Hygiënespecial van de uitgever van uw vakblad.

Meewerkende vakbladen: Bakkers in bedrijf, Vismagazine, VisSpecial, Vlees+, Vakblad IJs! en Eisma Voedingsmiddelenindustrie.

Kijk voor meer informatie op: www.foodwebinar.nl

Evenement details

Startdatum
29 juni 2015, 11:00
Locatie
online
Website
Meer informatie

Reacties zijn gesloten.