Contactgegevens

Leeuwarden
Celsiusweg 41
8912 AM Leeuwarden

+31 88 29 44 800

Doetinchem
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem

+31 88 29 44 700

Klantenservice » 3 Retourneren

Retourneren

Nadat u binnen 14 dagen na ontvangst van (het laatste product van) uw bestelling hebt aangegeven dat u een product wilt retourneren, heeft u 14 dagen de tijd om het product te versturen, mits het betreffende product onbeschadigd is, ongebruikt is en  voorzien is van de originele verpakking.

Vanaf de dag van ontvangst heeft u dus in totaal 28 dagen om het product te retourneren. Dit kan zonder opgave van reden.

U leest onder bedenktijd hoe u aan ons kunt laten weten dat je een product wilt retourneren. U kunt voor het retourneren gebruik maken van een modelformulier dat u hier kunt downloaden (na klikken op ‘hier’ ziet u het bestand waarschijnlijk linksonder in uw scherm staan).

Producten die u niet kunt retourneren of ruilen:

  • Gedownloade e-books;
  • Gedownloade software;
  • CD’s, DVD’s en software (CD-rom’s) waarvan de verzegeling is verbroken;
  • Toegangscodes voor online software of applicaties;
  • Gepersonaliseerde producten;
  • Losse tijdschriften;
  • Fysieke of digitale cadeaubonnen.

De kosten voor het retourzenden worden niet vergoed. Zorg er daarom voor dat het poststuk voldoende is gefrankeerd en goed is verpakt, zodat (verdere) beschadiging wordt voorkomen. Gebruik bij voorkeur de originele verpakking waarin u het product hebt ontvangen. Voeg in de verpakking ook de pakbon toe en een notitie met daarin uw gegevens (waaronder uw e-mailadres) en ordernummer, zodat wij weten om welke order het gaat.

Retouradres
Vanuit Nederland en België kunt u het product terugsturen o.v.v. ‘Retouren’ en het ordernummer naar het volgende adres:

EDG Media
o.v.v. Retouren + [ordernummer]
Niels Bohrweg 123
3542 CA Utrecht
Nederland

Voor producten die in onze webshop worden aangeboden, maar door een andere webshop worden verkocht, gelden de regels van de betreffende webshop voor het retourneren.

Beschadigde producten vervangen
Ondanks dat wij zorgvuldig met u bestelling omgaan, kan het gebeuren dat deze beschadigd aankomt. In dat geval kunt u een product retourneren. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.