“Bulk houdt ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen”

Jos Verheijen (Aandrijf Technisch Buro), abonnee van Bulk en Aandrijftechniek

Iedereen binnen onze organisatie die in contact komt met klanten wordt geacht de bladen Aandrijftechniek en Bulk te lezen. Enerzijds om, wanneer men bij de klant komt, om mee te kunnen praten over actuele ontwikkelingen. Maar ook om op de hoogte te blijven van innovaties in de markt”, zegt Jos Verheijen van Aandrijf Technisch Buro uit Venlo.

“Actuele onderwerpen binnen onze branche zijn o.a. energiebesparing, milieuvriendelijkheid en geluidsreductie. Vorig jaar is de energiewetgeving verder aangescherpt. Bladen als Aandrijftechniek en Bulk geven ons inzage in die veranderingen. Ook zijn we benieuwd hoe de markt op die veranderingen reageert. Vandaar dat bladen als Aandrijftechniek en Bulk voor ons belangrijke informatiebronnen zijn”, aldus Verheijen.

Jos Verheijen, Aandrijf Technisch Buro: “Bulk houdt ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen”

Verdiepen in vraagstukken

“Zo biedt het magazine Bulk ons de kans om ons te verdiepen in de klant van de klant. Zo blijven wij op de hoogte van de vragen waar onze afnemers mee worden geconfronteerd. Hoe beter wij zijn problematiek en de problematiek van zijn klant begrijpen, hoe beter wij antwoord kunnen geven op de eisen die de markt aan onze producten stelt”, aldus Verheijen.

Ondersteunen van engineers

Aandrijf Technisch Buro houdt zich bezig met het volledig naar wens van de klant samenstellen en testen van aandrijftechnische oplossingen voor de offshore en de maritieme sector. Jos Verheijen: “Onze klanten ontwerpen en bouwen diverse soorten kranen, lieren, pijpenleggers en handling equipment. Zij leveren niet alleen producten of systemen, maar realiseren vaak complete turn-key projecten voor het leggen van pijpen, het hijsen van containers, bruggen en windmolens, hijssystemen van platforms en reelsystemen voor FPSO’s. Projecten die onder de meest zware en extreme omstandigheden veilig en bedrijfszeker dienen te werken.”

“Maar ook in de bulk en recycling hebben wij klanten die installaties bouwen voor het transporteren, shredderen, mengen en scheiden van grondstoffen. Ook hier acteren wij als een praktisch verlengstuk van hun afdeling engineering, waarbij wij onze expertise van de industrie en toeleveranciers samenbrengen. Daarom is het voor ons van groot belang op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Via bladen als Bulk en Aandrijftechniek, houden wij onze kennis up to date.”