“Sign+ Magazine spiegelt onze dienstverlening aan de actualiteit”

Bert van de Pol, mede-eigenaar van Van de Pol Reclame

“Sign+ Magazine houdt ons een spiegel voor of onze dienstverlening nog optimaal actueel is. Het magazine geeft inzicht in innovatieve ontwikkelingen binnen de reclamebranche. Ook laat het zien waar collega’s mee bezig zijn. Voor ons een belangrijke graadmeter of we onze dienstverlening moeten bijsturen”, zegt Bert van de Pol, mede-eigenaar van Van de Pol Reclame in Barneveld.

Van de Pol Reclame is een fullservice reclamebureau. Zij bieden een totaalpakket in advies en uitvoering. Van huisstijl tot auto- en gebouwbelettering. Nieuw binnen het assortiment zijn o.a. de sfeerwanden, waarvan Bert van de Pol zegt: “Wij werken op diverse ondergronden: Wanden, Muren en zeker Glas is een populair materiaal in de interieurarchitectuur. We creëren sfeer in bijvoorbeeld kantoortuinen waar werknemers in een bijna huiselijke omgeving kunnen werken. Glas geeft een ruimtelijk gevoel. Wanneer je het via zandstraalfolies en transparante print voorziet van afbeeldingen van landschappen of zandverstuiving, voelt het alsof je wordt opgenomen in die landschappen. Ze stralen rust en ruimte uit. De zandstraalfolie kan zowel in het interieur als aan de buitenzijde worden aangebracht.”

Innovaties

Van de Pol: “Sign+ Magazine geeft ons inzicht in internationale ontwikkelingen. Vervolgens kijken wij of het past binnen onze dienstverlening en of het geschikt is voor de Nederlandse markt. Dat geldt zowel voor nieuwe materialen, nieuwe technieken, maar zeker ook voor nieuwe machines. Het vergt te veel tijd om alle beurzen af te gaan. Sign+ Magazine houdt ons op de hoogte van alle noviteiten.”

Informatie via beeldscherm

Een snel om zich heen grijpende ontwikkeling is de digitale media. Informatieverstrekking via beeldscherm. “Overgewaaid vanuit Amerika kom je dit steeds meer tegen als routing en informatiebord in hotels, congrescentra en dergelijke. Een ontwikkeling die supersnel opgang maakt in Nederland. Een van de voorbeelden van innovaties die via beurzen en bladen als Sign+ Magazine tot ons komen en die wij succesvol inpassen in onze dienstverlening. Ook is Sign+ Magazine een toegangsportaal om onze kennis op een hoog peil te houden. Belangrijk omdat klanten ons vaak zien als hun vraagbaak”, aldus Bert van de Pol.

Meer informatie over Sign+ Magazine en Sign.nl