Aannemer

Aannemer is hét maandelijkse vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. Aannemer belicht praktisch en helder onderwerpen als techniek, bouwplaats, trends, geldzaken, personeelsbeleid en automatisering.

Aannemer in het kort

Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. In Aannemer staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. Met bijzonder aandacht voor materiaal en materieel, bedrijfsreportages en natuurlijk veel productinformatie.

Het vakblad Aannemer heeft een website www.aannemervak.nl, voor de dagelijkse hoeveelheid arbeidsvitaminen. Aannemervak.nl is alert, praktisch en inspirerend. Aannemervak spot de relevante ontwikkelingen uit de aannemerswereld en deelt deze online. Biedt een interactief podium. Heeft praktisch nut en laat zien dat aannemen een mooi vak is.

Redactie

Hoofdredacteur: Wouter de Vries
Telefoon: +31 88 29 44 916
E-mailadres: aannemer@eisma.nl

Abonnementenservice

Telefoon: +31 88 22 66 648
E-mailadres: abonnement@eisma.nl

Advertentieverkoop

Contactpersoon: Patty Wezendonk
Telefoon: +31 6 58919522
E-mailadres: p.wezendonk@eisma.nl