Architectuur.NL

De wereld achter architectuur en bouwtechniek.

De wesbite
Architectuur.NL laat zien welke ontwikkelingen architectuur in deze tijd doormaakt. Het schetst de veranderende rol, functie en werkwijze van Nederlandse architecten. Deze inspiratie en informatie wordt gegeven door middel van projectinformatie en productdocumentatie. Deze documentatie van projecten zijn esthetisch gezien – op wat voor wijze ook – interessant.

Architectuur.nl beschikt tevens over een Premium online omgeving. In deze Premium omgeving vinden abonnees exclusieve artikelen, vele digitale uitgaves van het magazine en vele andere extra’s. Een Premium artikel is een uitgebreid journalistiek artikel met inhoudelijk diepgang dat alleen toegankelijk is voor abonnees van een Digitaal abonnement.

Magazine
Het magazine ‘Bouwwereld’ combineert de wereld van architecten en bouwkundigen. Het magazine beschrijft projecten en voegt daar de mens achter de projecten aan toe. Bouwwereld laat zien hoe verschillende disciplines in de bouw samenwerken en hoe zij een project hebben gerealiseerd. Het magazine is een verrassende mix van beeld, tekst en tekeningen in langere en korte items.

 

Redactie

Hoofdredacteur: Peter de Winter
Telefoon: +31 88 29 44 827
E-mailadres: p.dewinter@eisma.nl

Advertentieverkoop

Contactpersoon: Patty Wezendonk
Telefoon: +31 6 58919522
E-mailadres: p.wezendonk@eisma.nl