Bit

Bit bestaat sinds 1995. Je vindt er alles over verzorging, training, gedrag en welzijn. Via Bit Premium kun je online exclusieve artikelen lezen of instructievideo’s bekijken waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast verschijnt 10 x per jaar het glossy Bit Magazine. Meer paard, meer passie, meer plezier!

Bit in het kort

Bit biedt interessante artikelen, mooie foto’s en praktische informatie. Bit is een merk met inhoud én fun dat de lezer wil inspireren met interviews, reportages, workshops en evenementen op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn. Bit speurt naar ontwikkelingen en trends. Het themanummer Bit Mode is een extra dikke uitgave met vaste rubrieken die de lezer is gewend, maar ook nieuwe rubrieken over mode en lifestyle en natuurlijk onze famous fotoshoot. Een onafhankelijk glossy magazine voor de paardenliefhebber.

Bit Premium
Bit Premium is een unieke online omgeving exclusief voor Bit-leden. Hiermee wordt voorzien in de behoefte van de lezers: altijd en overal toegang tot hun favoriete paardenmagazine, instructievideo’s, dossiers, leuke testjes, tips van en interviews met hun favoriete ruiters en nog veel meer exclusieve rubrieken.

Redactie

Telefoon: +31 88 29 44 970
E-mailadres: bit@eisma.nl

Abonnementenservice

Telefoon: +31 88 22 66 648
E-mailadres: abonneren@eisma.nl

Advertentieverkoop

Telefoon: +31 88 29 44 980
E-mailadres: verkoop.paarden@eisma.nl