Bouwwereld

Als bouwtechniek uw wereld is, dan is Bouwwereld uw vakblad. Bouwwereld is puur techniek. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen.

Bouwwereld in het kort

Bouwwereld beschrijft oplossingen voor bouwtechnische problemen / toegepaste techniek / detaillering en materiaaltoepassingen die opvallen door originaliteit, vernuft en inventiviteit.
De basis: nieuwbouw / renovatie / transformatie / bouwschade / productinnovatie / nieuwe materiaaltoepassing. Daarmee is Bouwwereld zowel referentiekader als inspiratiebron.
Bouwwereld, dé ideale mix van inspiratie, relevante inhoud en creativiteit.

Bouwwereld richt zich op de functionaris die zich professioneel bezig houdt met techniek in ontwerp en uitvoering van een bouwproject. Deze techneut kan werkzaam zijn binnen een uitvoerend bouwbedrijf, een architecten- of adviesbureau, of aan de opdrachtgevende kant als projectleider of beleidsmaker.

Bij het vakblad ontvangt u ook iedere dinsdag en donderdag via de mail de gratis nieuwsbrief van Bouwwereld.nl.

Premium Content
Bouwwereld.nl beschikt over een Premium online omgeving. In deze Premium omgeving vinden abonnees exclusieve artikelen, alle digitale versies van het magazine en vele andere extra’s. Een Premium artikel is een uitgebreid journalistiek artikel met inhoudelijk diepgang dat alleen toegankelijk is voor abonnees van een Digitaal abonnement.

Redactie

Hoofdredacteur: Wouter de Vries
Telefoon: +31 88 2944 916
E-mailadres: bouwwereld@eisma.nl

Abonnementenservice

Telefoon: +31 88 22 66 648
E-mailadres: abonnement@eisma.nl

Advertentieverkoop

Contactpersoon: Patty Wezendonk
Telefoon: +31 6 58919522
E-mailadres: p.wezendonk@eisma.nl