Clipmyhorse.tv

Paardenevenementen en fokkerij live beleven, of het nu om het CHIO in Aken, Indoor Brabant, het Bundeschampiont in Warendorf, het WK jonge dressuurpaarden in Verden, de Hamburger derby, de Duitse en Nederlandse kampioenschappen in respectievelijk Warendorf en Ermelo of één van de vele veulenveulingen gaat, met ClipMyHorse.TV kan u er altijd live bij zijn.

Clipmyhorse.tv in het kort

ClipMyHorse.TV biedt live uitzendingen van vele grote sport- en fokkerij evenementen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Alle live uitzendingen worden opgeslagen in een archief met meer dan tienduizend uren video – waaraan u communicatieboodschap ook kan worden gekoppeld – en waarin eenvoudig gezocht kan worden op naam van de ruiter of het paard.

CLIPMYHORSE.NL

Is de leidinggevende aanbieder voor LIVE-uitzendingen van paardensport en fokkerij in heel Europa. Met meer dan 150 evenementen per jaar kunt u er 250 dagen per jaar live bij zijn. Ook in Nederland wordt het aantal evenementen snel uitgebreid met o.a. CSI Ommen, Indoor Twente, Outdoor Gelderland, de VSN Cup, Prinsjesdag veulenveiling en vele anderen. Met PferdiaTV is er tevens de beschikking over een Online Videotheek met meer dan 300 instructievideo’s.

PREMIUM LID VOORDELEN

Live uitzendingen op ClipMyHorse zijn gratis. Alle beelden van live uitzendingen zijn achteraf in het archief te vinden. Als Premium lid kunt U alle evenementen ook later bekijken en bovendien met behulp van de zoekfunctie naar een bepaald ruiter of paard zoeken. Bovendien zijn de videobeelden voor premium leden in drie kwaliteitsniveaus en op een volledig scherm beschikbaar. Als U een iPhone of iPad heeft kunt U ook mobiel van ClipMyHorse. TV gebruik maken. De mobiele versie is voor premium leden gratis via de app store te verkrijgen.

ADVERTEREN OP CLIPMYHORSE

De vele miljoen video oproepen per jaar laten zien, dat ClipMyHorse ook interessant is als reclame medium. ClipMyHorse richt zich op de professionele paardensport en fokkerij en spreekt dus vooral sporters, sportliefhebbers, fokkers en paardeneigenaren aan. Hiermee wordt bedrijven een uitmuntend reclameplatform met een duidelijke en draagkrachtige doelgroep gegarandeerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie: adverteren@clipmyhorse.nl

EVENEMENTEN OP CLIPMYHORSE.NL

Door de geringe aandacht van TV stations voor de paardensport wordt het steeds moeilijker sponsoren voor een evenement te vinden. ClipMyHorse.NL maakt een paardensport- of fokkerij evenement juist extra interessant voor sponsoren en reclamepartners. Door duizenden nationale en internationale toeschouwers krijgt de sponsor en de adverteerder weer de aandacht die het evenement verdient.

Redactie

Telefoon: +31 88 29 44 900
E-mailadres: horses@eisma.nl

Abonnementenservice

Telefoon: +31 88 22 66 648
E-mailadres: abonnement@eisma.nl

Advertentieverkoop

Telefoon: +31 88 29 44 982
E-mailadres: e.hoornstra@eisma.nl

Tariefkaarten

Tariefkaart 2014 Clip My Horse.tv