Hengstenboek

In dit unieke losbladige naslagwerk zijn alle KWPN-hengsten opgenomen die vanaf 1970 ter dekking staan.

Hengstenboek in het kort

Geboortejaar, kleur, maten, afstamming, prestaties tijdens het verrichtingsonderzoek, afstammelingenrapportage en competitieresultaten zijn per hengst overzichtelijk gerangschikt. Ook vindt u uitgebreide informatie over de moederlijn. De karaktereigenschappen en het exterieur van iedere hengst worden helder en objectief beschreven. Uiteraard hoort bij de beschrijving ook een foto van de hengst.

Hengstenboek ‘small edition’
Deze uitgave bevat dezelfde informatie als zijn ‘grote broer’.
In deze editie zijn alle ter dekking staande hengsten vanaf 1994 opgenomen.

Hoe werkt het?
Het hengstenboek wordt jaarlijks 2 keer aangevuld: met nieuw goedgekeurde hengsten en informatie over oudere en/of niet meer actieve hengsten. Daarnaast ontvangt de abonnee elk voorjaar het Hengstenboekje. Een handig, actueel boekje met een overzicht van alle goedgekeurde hengsten die ter dekking staan. inclusief een overzicht van de hengstencompetitie en de spring-, dressuur- en exterieurindexen.

2015editie
De 2015-editie van het Hengstenboekje is verkrijgbaar met de meest relevante informatie voor fokkers die aan het begin van een nieuw dekseizoen staan. Een handig, actueel boekje met een overzicht van alle goedgekeurde hengsten die ter dekking staan. Inclusief een overzicht van de hengstencompetitie en de spring-, dressuur- en exterieurindexen.

Redactie

Abonnementenservice

Telefoon: +31 88 22 66 648
E-mailadres: abonnement@eisma.nl