SchildersVAK.nl

Website voor de totale schilder- en onderhoudsbranche. Met nieuws en vakinformatie over totaalonderhoud, schilderen, coaten, afwerken, conserveren, glas plaatsen, renoveren en restaureren.

SchildersVAK.nl is dé site voor de complete schildersbranche. Gevoed door de redacties van Eisma’s Schildersblad en SchildersVakkrant. Ondernemend, actueel en vakkundig. Een professionele omgeving waar u perfect uw eigen producten of diensten onder de aandacht kunt brengen.

In combinatie met onze vakbladen Eisma’s Schildersblad (driewekelijks magazine) en SchildersVakkrant (tweewekelijkse krant) bieden wij de ondernemers in de schilders-, onderhouds- en afbouwbranche informatie op maat.

Premium content
SchildersVAK.nl beschikt over een Premium online omgeving. In deze Premium omgeving vinden abonnees exclusieve artikelen, alle digitale versies van de vakbladen en vele andere extra’s. Een Premium artikel is een uitgebreid journalistiek artikel met inhoudelijk diepgang dat alleen toegankelijk is voor abonnees van een Digitaal abonnement.

Redactie

Hoofdredacteur: Jan Maurits Schouten
Telefoon: +31 88 29 44 909
E-mailadres: j.schouten@eisma.nl

Advertentieverkoop

Contactpersoon: Eddy Hoornstra
Telefoon: +31 88 29 44 754
E-mailadres: e.hoornstra@eisma.nl