SchildersVakkrant

Dé vakkrant voor schilderend Nederland. De krant brengt u digitaal of via de printuitgave tweewekelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de markt en belicht voor u projecten, technieken, vakmanschap en ondernemerschap.

SchildersVakkrant

Blijf met SchildersVakkrant op de hoogte van het laatste nieuws uit uw sector, vaktechniek en wet- en regelgeving voor ondernemers. SchildersVakkrant verschijnt digitaal en als printuitgave 22x per jaar. De redactie volgt het nieuws uit de schildersbranche op de voet en analyseert de laatste trends en ontwikkelingen voor u. Als ondernemer leest u elke twee weken over personeelsbeleid, arbo, marketing, bedrijfsvoering en contractvorming.

Verder brengt SchildersVakkrant technieken helder in beeld, voorzien van veel foto’s en praktische beschrijvingen. Zaken als metaalconservering, houtbescherming en glasplaatsen worden daarbij niet vergeten. En natuurlijk vindt u in SchildersVakkrant een overzicht van nieuwe producten op materiaal- en materieelgebied.

Samen met Eisma’s Schilderblad is SchildersVakkrant verantwoordelijk voor Schildersvak.nl, de website voor de onderhoudsbranche, nu met extra ‘premium’ deel met veel exclusieve vakinformatie.

Premium content
SchildersVAK.nl beschikt over een Premium online omgeving. In deze Premium omgeving vinden abonnees exclusieve artikelen, alle digitale versies van de vakbladen en vele andere extra’s. Een Premium artikel is een uitgebreid journalistiek artikel met inhoudelijk diepgang dat alleen toegankelijk is voor abonnees van een Digitaal abonnement.

Redactie

Hoofdredacteur: René Vorderman
Telefoon: +31 88 29 44 903
E-mailadres: schildersvakkrant@eisma.nl

Abonnementenservice

Telefoon: +31 88 22 66 648
E-mailadres: abonnement@eisma.nl

Advertentieverkoop

Contactpersoon: Eddy Hoornstra
Telefoon: +31 88 29 44 754
E-mailadres: e.hoornstra@eisma.nl