Truck & Transport Management

Hét vakblad voor de transportsector informeert over bedrijfsauto’s en materieel in de vorm van testen, nieuwsberichten en productoverzichten en distributie cases, waarbij het accent sterk op praktijkervaring ligt.

TTM in het kort

Vaktijdschrift Truck & Transportmanagement (TTM) is een magazine voor de beide deelmarkten in het goederenverkeer over de weg: eigen vervoerders en beroepsvervoerders. Het blad informeert de lezer over bedrijfsauto’s en materieel in de vorm van testen, nieuwsberichten en productoverzichten en distributie cases, waarbij het accent sterk op praktijkervaring ligt. Tevens vindt u in TTM actuele informatie over het nationaal en internationaal verkeer.

Premium content
TTM beschikt over een Premium online omgeving. In deze Premium omgeving vinden abonnees exclusieve artikelen, alle digitale versies van het magazine en vele andere extra’s. Een Premium artikel is een uitgebreid journalistiek artikel met inhoudelijk diepgang dat alleen toegankelijk is voor abonnees van een Digitaal of een Compleet abonnement.

Redactie

Hoofdredacteur: Arjan Velthoven
Telefoon: +31 88 29 44 708
E-mailadres: redactie.ttm@eisma.nl

Abonnementenservice

Telefoon: +31 88 22 66 648
E-mailadres: abonnement@eisma.nl

Advertentieverkoop

Telefoon: +31 88 2944 760
E-mailadres: y.vanhal@eisma.nl